Friday, March 18, 2011

Planet MySQL RSS feeds not working?

Not sure if its just me, but has anyone else been having trouble with the RSS feeds? From Safari, it looks like there are no new posts for the last 3 days. I thought it was Safari (after upgrading to 5.0.4) but I see the same issue with Google Reader?? Or have I suddenly developed a case of stupid-itus?

7 comments:

Dave Stokes said...

Hi Partha -- Giusepp Maxia asked me the same question earlier today saying the latest article he saw was from the 15th. He is in Sardinia but I, in Texas, see stories as they appear. I asked the MySQL Web Team to see if they spot anything. Where are you located?

erc said...

I have the same problem using google reader. No updates since Mar 15

Partha Dutta said...

I am in New York, and no go, even setting my proxy to a west coast server, it does not work.

datacharmer said...

@Dave,
my colleagues in the West Coast have the same problem.
Looking at the feeds through Google Reader you would eliminate any location interference. Even Google Reader sees a 3 days old feed.
The web site shows the posts correctly, but the feed is somehow broken.

Dave Stokes said...

Aha, I now see what you are saying. Will have to wait for the web team to get back to my help request. You may have to go to the Planet.MySQL.Com site for now.

LinuxJedi said...

yep, it died about the time that broken Oracle article went up (which subsequently jumped up PlanetMySQL, first post I have ever seen do that).

I've pointed it out a few times on #mysql, but I thought I must be the only one using the RSS feed.

ch said...

same problem,i can not see any new blog coming on google reader